Afbeelding

Jong Kamper Trompetter Korps (Jong KTK) neemt deel aan Indoor Percussion

· leestijd 1 minuut Algemeen

De absolute top van de Nederlandse Indoor Percussion groepen, een sfeervolle ambiance en bijzondere optredens. Dat zijn de ingrediënten van de WGI Regional wedstrijden in Almere. Het jong KTK zal op zaterdag 25 februari 2017 voor eerst te zien zijn binnen het Indoor circuit.

De Regional, die CGN uit naam van wereldbond WGI organiseert, was een van de eerste en is een van de langstlopende evenementen van WGI buiten de USA. CGN is er bijzonder trots op dat het Topsportcentrum in Almere al vele jaren de locatie is voor een krachtmeting op wereldniveau met Colorguard, Indoor Percussion en Winds units uit meerdere Europese landen.

Promise

De afgelopen periode zijn de leden en instructie begonnen aan de nieuwe showproductie genaamd Promise! Het Jong KTK gaat deelnemen in de Independent Marching A Class en zal met een sterk deelnemersveld gaan strijden voor het hoogst haalbare.

‘In een wereld waarin mensen te maken hebben met geweld…., angst en verdriet hoeven we alleen maar in de ogen van onze kinderen te kijken. We moeten kijken om te beseffen waarom het al-tijd zin heeft om het beter te willen doen, waarom het zin heeft om samen te bouwen en samen te leven. Juist dan, is er uitzicht op een toekomst met vrede, hoop en geluk! Hoop op een mooie toekomst voor en met onze kinderen. Onze kinderen zijn dus de belofte dat er al-tijd een toekomst is! En dàt geeft ambitie…, hoop en inspiratie!’

Jubileumjaar voor het Jong KTK

Tijdens het 50e jubileumjaar staan er prachtige optredens op de agenda voor het Jong KTK. Het Jong KTK zal voor de tweede keer in haar historie deelnemen aan het WMC. Dit bijzondere moment voor de jeugdafdeling van het Kamper Trompetter Korps is een beloning voor het succes van de afgelopen jaren. Op zaterdag 15 juli 2017 zal het Jong KTK naar Kerkrade afreizen om deel te nemen aan de showwedstrijden in de 1st Division.

Wilt u deze jonge mannen aanmoedigen? Kom dan op zaterdag 25 februari (Almere) en zaterdag 25 maart (Eindhoven) naar de wedstrijden.

Data om te onthouden:

18-02-2017 Try Out in sporthal ‘De Reeve’

25-02-2017 WGI Regional in Almere

25-03-2017 CGN Championships in Eindhoven