Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding: 'Een vriendelijk, mooi afscheid, daar wil ik u graag mee helpen'

Partnerbijdrages

Een definitief afscheid is heel moeilijk. Er moet in korte tijd veel geregeld en besloten worden, iets waar u als nabestaande eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. En toch wilt u de uitvaart goed en tot in de puntjes verzorgd hebben. Dit is waar Wim zijn passie en kracht ligt.

Ooit begon Wim als overledene-verzorger bij Stoel Uitvaartzorg. “De laatste verzorging was fijn om te doen maar ik was erg nieuwsgierig naar het levensverhaal van de overledene en de beleving van de naaste familie om zo nog meer bij te kunnen dragen aan een waardig en mooi afscheid”.

Ruim vijftien jaar is Wim, na zijn loopbaan bij Stoel uitvaartzorg, werkzaam geweest als uitvaartbegeleider bij een grote landelijke uitvaartonderneming. Helaas is het voor Wim niet meer mogelijk hier de maximale, persoonlijke zorg te bieden die bij hem zo hoog in het vaandel staat.

Hulpverlening, deskundigheid, ruime ervaring en persoonlijke ondersteuning zijn slechts een paar kernwaarden die u bij Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding kunt verwachten. “Het maakt overigens niet uit waar u verzekerd bent, op mij kunt u altijd een beroep doen, ik sta 24 uur per dag voor u klaar. Een vriendelijk, mooi afscheid, daar wil ik u graag mee helpen” aldus Wim Hendriks.

Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding, Rondweg 161, 8262 GT Kampen. Telefoon: 06-815 231 30 of 038-332 58 28. www.wimhendriksuitvaart.nl.