Afbeelding

Grote schoonmaak van uw lijf: cleansing, geen overbodige luxe voor de meeste Nederlanders

Partnerbijdrages

Cleansing wordt tegenwoordig steeds populairder en niet zonder reden. Een medewerker van G & W Gezondheidswinkel vertelt: "Een lichaamsreiniging heeft een positieve invloed op de lever en de galblaas wat de fitheid van het lichaam ten goede komt. Sinds kort zijn er twee doeltreffende cleansing kuren (van Renewlife) in Nederland verkrijgbaar; First Cleanse en CleanseSmart, beiden effectieve kuren die helpen dit lichaamsproces, te ondersteunen."

Er is een 15 dagen-reinigingsprogramma op natuurlijke plantaardigebasis. De capsules bevatten o.a. kurkuma, zwarte myrobalaan en mariadistel. "Mariadistel draagt bij tot de instandhouding van de leverfunctie terwijl myrobalaanvrucht de gezondheid ondersteunt van de urinewegen en helpt de gezondheid van de lever te handhaven. Daarnaast is er voor een diepgaande en intensieve reiniging een 30 dagen kuur verkrijgbaar."

 

Ontdek gratis wat vezels kunnen doen. Naast de cleansingkuren heeft Renewlife het Fibresmart vezelcomplex ontwikkeld voor de stoelgang, een welkome aanvulling tijdens het cleansen. Het vezelcomplex ondersteunt een natuurlijke stoelgang door L-Glutamine en Lijnzaad. Lijnzaad ondersteunt ook de darmfunctie. Een gemakkelijke manier om voldoende vezels binnen te krijgen. Ons lichaam heeft immers behoefte aan minimaal 30 gram vezels per dag.

Probeer Fibresmart vezelcomplex ter waarde van 22.95 nu geheel gratis bij aankoop van First Cleanse of Cleansesmart bij uw G&W GezondheidsWinkel Kampen.