Afbeelding

MUZIEK & DANS kidzz festijn

· leestijd 1 minuut Cultuur

IJSSELMUIDEN – In de voorjaarsvakantie, op donderdag 23 februari wordt in sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmuiden een groot muziek & dans spektakel gehouden. Show- en drumfanfare Oranje IJsselmuiden organiseert dit festijn ter ere van het 25-jarig jubileum van Jong Oranje. Dit festijn wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Overijssel en Kampen.

IJOV Kidzz Festijn

Tijdens de voorjaarsvakantie is er voor de jeugd van IJsselmuiden en omgeving genoeg leuks te doen. De Oranjevereniging organiseert al jaren met succes een Mega spring kidzz Festijn. Dat is dit jaar op maandag 20 en dinsdag 21 februari. Oranje organiseert in deze week op donderdagmiddag 23 februari nu ook een extra leuke doe-middag en het belooft een fantastische middag te worden. Deelname is € 2,-. Kinderen die het IJOV kidzz festijn hebben bezocht, kunnen op de flyer een stempel laten zetten. De toegang tot het Muziek & Dans kidzz festijn is dan gratis!

Spektakel

Het wordt een echt spektakel! Deze middag staat de sporthal bol van muziek en dans. Om 13 uur gaan we van start in de verschillende groepen en om 17 uur gaan ze een echt optreden geven samen met de jeugdleden van Oranje voor ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Toeschouwers hebben voor € 1,- toegang tot de tribune.

Keuze

Deze middag kunnen de kinderen vooral veel lol maken in de 3 groepen. Mr. pBone is speciaal door Oranje uitgenodigd om met de kids op een leuke en enthousiaste manier bezig te gaan met plastic trombones, de pBone. Bouke Schaap slagwerkinstructeur, gaat op een creatieve manier bezig met ritmes op verschillende eenvoudige attributen en Kim van Dijk laat je vooral bewegen en dansen in combinatie met de baton.

Jij kunt erbij zijn!

Geef je nu snel op want vol=vol! Aanmelden kan voor de volgende groepen:

  1. Mr. pBone – ‘have fun’
  2. Bouke Schaap – ‘energy and rhythm’
  3. Kim van Dijk – ‘move and dance’

Aanmelden:

Opgeven kan door het doorgeven van voorkeur groep, je naam, leeftijd, telefoonnummer, en emailadres naar: promotie@oranje-ijsselmuiden.nl of aanmelden op donderdag 23 februari tussen 12.15 en 12.45 uur in de sporthal.