Afbeelding
Quintus

Wol en touw gezocht voor kunstwerk

Cultuur

KAMPEN – ‘Water verbindt’, kunst op locatie. Onder dat motto maakt beeldend kunstenaar en docent Karin Gerfen in de aanloop naar de Hanzedagen een kunstwerk in het koor van de Bovenkerk. Het is een kunstproject in opdracht van Quintus. Quintus zoek voor deze draadinstallatie zo veel mogelijk blauw, groen of indigo draad, wol en touw.

In ‘Water verbindt’ zoekt Karin Gerfen letterlijk en figuurlijk verbinding door de draadinstallatie samen met kinderen en ouderen te maken. Het kunstwerk is in de Bovenkerk te bezichtigen tijdens de Hanzedagen (15 tot 18 juni). Wie wol, draad en of touw in blauw, groen of indigotinten heeft en het wil doneren, kan het vóór 31 maart inleveren bij de balie van Quintus aan de Vloeddijk 38.

Andere inzamelpunten zijn Quintus IJsselmuiden (Kulturhus), Pingouin Handwerkzaak (Oudestraat 20), De Stoffenkraam (Geerstraat 15), Wijkcentrum Reijersdam en cultureel podium ’t Ukien.

Meer informatie: www.quintuskampen.nl.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden