Afbeelding

ATK Verkoop en Lease nu ook voor autoverhuur

Partnerbijdrages

Autobedrijf ATK Verkoop en Lease heeft haar activiteiten op het gebied van mobiliteit uitgebreid met autoverhuur en heet vanaf nu Autohopper ATK Verkoop en Lease. Het bedrijf bood incidenteel weleens een leenauto aan, maar wil die service nu verbeteren door nieuwe auto’s aan te bieden en deze ook te verhuren. Hiervoor werken ze samen met de Autohopper autoverhuurformule.

Vincent Smit van Autohopper ATK Verkoop en Lease: “ Het enige wat nog ontbrak was professionele autoverhuur. We kregen steeds meer vraag naar het leveren van huurauto’s. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s, altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler verhuren vanaf slechts 19 euro per dag!”

“Auto’s verhuren is een vak apart en om die reden hebben wij ons aangesloten bij de Autohopper formule”, vertelt Smit. Steven Donselaar van Autohopper legt uit: “Autobedrijf ATK Verkoop en Lease verhoogt haar service en de consument kan tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto huren, zonder reclame. Moderne zuinige auto’s, altijd voorzien van een groen label. Inwoners en bedrijven uit Kampen en omstreken kunnen nu ‘ om de hoek’ terecht.” Reserveren kan eenvoudig en snel via www.autohopper.nl “ Bellen of langskomen mag natuurlijk ook altijd, de koffie staat klaar”, vult Vincent Smit aan. De Kamper vestiging van Autohopper is gevestigd in het Bedrijfssamenwerkingsgebouw Ambachtsstraat 21. Van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via telefoonnummer 038 2022399.

Fotobijschrift: Grote auto’s, kleine auto’s, u vindt ze bij Autohopper ATK Verkoop en Lease.