Gwedelidze verlaat hier het veld in een wedstrijd van Dieze West.
Gwedelidze verlaat hier het veld in een wedstrijd van Dieze West.

Gwedelidze gaat Rahantoknam achterna naar Go Ahead Kampen

Sport

KAMPEN - Saba Gwedelidze speelt volgend seizoen voor Go Ahead Kampen. De goalgetter gaat daarmee trainer Stephan Rahantoknam, die eerder dit seizoen opstapte bij Dieze West, achterna.

Gwedelidze is vanwege een blessure al een tijdje niet in actie gekomen voor Dieze West, waar de ene na de andere speler zijn vertrek aankondigt. Het is nog altijd niet duidelijk hoe de toekomst van de Zwolse hoofdklasser eruit ziet. Na een ledenvergadering volgende week maandag hoopt het bestuur meer duidelijkheid te kunnen geven.

Gwedelidze maakte in de eerste seizoenshelft vier doelpunten in de hoofdklasse voor Dieze West, waar hij dus ook al samenwerkte met Rahantoknam. De twee kennen elkaar goed. Samen speelden ze bij Be Quick '28 in de nadagen van Rahantoknams voetballoopbaan en de trainer haalde Gwedelidze ook naar SVI in de tweede helft van het seizoen 2015/2016. Gwedelidze (27) speelde achtereenvolgens voor Be Quick '28, Berkum, WVF, Alcides, SVI, Rohda Raalte en Dieze West.

Op de website van Go Ahead meldt de club dat Gwedelidze de eerste versterking voor volgend seizoen is. "Hij was al eerder in beeld bij Go-Ahead Kampen, maar hij kon toen in verband met zijn werk de overstap naar het zaterdagamateurvoetbal niet maken. Vanaf volgend seizoen werkt hij niet meer op zaterdag. Dat maakt voor hem de weg vrij om te komen voetballen in Kampen."

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 6 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 6 uur geleden