Afbeelding

MAAK JE EIGEN BERT VAN SANTEN KUNSTWERK

Cultuur

persbericht:

MAAK JE EIGEN BERT VAN SANTEN KUNSTWERK

Kunstenaar geeft gratis kunstwerken weg in de Koornmarktspoort

Kampen.- Zondag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur kan de bezoeker aan de Koornmarktspoort in Kampen gratis een ‘Bert van Santen- kunstwerk’ maken en mee naar huis nemen.

In de Koornmarktspoort in Kampen exposeert de Zwolse kunstenaar Bert van Santen zijn Ruimtelijke Ongerijmdheden. Van Santen speelt een visueel spel waarbij het proces van kijken en zien onderzocht wordt. Opvallend in zijn werk zijn de zich herhalende patronen en structuren en de variaties die zich daarin kunnen voordoen. Van Santen maakt veelvuldig gebruik van de perspectief. Daarbij blijft hij voeling houden met de bron, die hem altijd is blijven fascineren: het water met haar spiegelingen, rimpelingen, patronen, ellipsen en reflectie.

Is kunst jouw linkse hobby, kom dan naar dit sociale-samen-kunst-event. Bekijk je kunst liever vanuit rechts, voel je dan ook welkom. Hier wordt geen subsidie geslurpt. Jouw ‘Van Santen-kunstwerk’ is gratis.

Benader je de kunst liever wat intellectueler, weet dan “Jeder Mensch ist ein Künstler” en kom zondag 12 maart naar de Koornmarktspoort in Kampen!

Zie hoe alle visies samenvallen als je jouw eigen ‘Van Santen, nr.2017-Q’ kunstwerk maakt. Neem je mobiele telefoon mee.

Include Meet & Greet.

foto bijschrift

Maak je eigen kunstwerk ‘Van Santen, nr.2017-Q’