Afbeelding

Passie Concert in de Bovenkerk in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zaterdag 15 april 2017 verzorgt het Rijssens Mannenkoor en het Christelijk Mannenkoor “Looft den Heere” Vaassen het Passieconcert 2017. Dit concert vindt plaats in de Bovenkerk in Kampen. Beide koren staan onder de bezielende leiding van Freddy Veldkamp. Verder werken mee Jan Lenselink piano, Minne Veldman orgel, Noortje van Middelkoop panfluit,Ard Kamphuis, bariton en Annelies Schep, sopraan.

Met zang en muziek wordt er op deze stille zaterdag stil gestaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Speciaal voor dit concert heeft het Rijssens Mannenkoor diverse nieuwe nummers ingestudeerd. Het koor heeft veel jong zangtalent in zijn midden en staat bekend om zijn krachtige mannenkoorzang. Het is een eigentijds en dynamisch koor met een repertoire dat de volle breedte van het muzikale spectrum bestrijkt. Naast het Rijssens Mannenkoor zal ook het Christelijk Mannenkoor “Looft den Heere” Vaassen een deel van het programma verzorgen. Ook “Looft Den Heerr” geeft jaarlijkse diverse concerten en werkt daarnaast ook regelmatig mee aan kerkdiensten. Beide koren treden op met ruim 100 zangers. Tijdens het passieconcert zullen beide koren afzonderlijk en gezamenlijk optreden. Dirigent Freddy Veldkamp heeft als dirigent van de koren, voor deze avond een fantastisch programma samengesteld.

Het concert begintom 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop 10 euro te verkrijgen bij Chr. Boekhandel De Rank in Kampen telefoon: 038-3322981. Bruna De Kajuit 2 Dronten: telefoon: 0321-311062, Chr Boekhandel De Fakkel in Emmeloord telefoon: 0527-698988 en via www.rijssensmannenkoor.nl aan de kassa bij de kerk kosten de kaarten 12,50 euro.