Afbeelding

Lubert Bosman nieuwe teamcoach bij Curadomi thuiszorg Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Curadomi thuiszorg is al ruim veertien jaar actief in Kampen en IJsselmuiden op het gebied van thuiszorg. Sinds kort wordt de organisatie aangestuurd door teamcoach Lubert Bosman. Curadomi is op zoek naar enthousiaste medewerkers die de teams komen versterken.


Curadomi thuiszorg biedt huishoudelijke hulp, verpleging en persoonlijke verzorging en ondersteunt mantelzorgers. Daarnaast houdt de organisatie goed in de gaten hoe lang een oudere thuis kan blijven wonen.


Curadomi thuiszorg is onderdeel van Lelie zorggroep en is al jaren actief in Kampen en IJsselmuiden. De naam Curadomi staat voor zorg (cura) thuis (domi) in het Latijn. De organisatie levert thuiszorg op een laagdrempelige manier. “Zorg van mens tot mens. Dat is onze kracht. Onze medewerkers zijn van nature zorgzaam en geduldig”, vertelt Bosman. Daarbij staan de drie P’s, persoonlijk, professioneel en prettig, centraal. Curadomi werkt vanuit de christelijke identiteit, maar biedt zorg aan iedereen. Daarnaast benadrukt Bosman dat iedereen die thuiszorg wenst, vrij mag kiezen. “Je hoeft geen lid te zijn van een thuiszorgorganisatie.”
Curadomi thuiszorg in Kampen en IJsselmuiden bestaat uit drie teams. Kampen Noord, Kampen Zuid en IJsselmuiden. Per team zijn er tussen de zes en tien medewerkers actief. Kleinschaligheid vindt Curadomi belangrijk. “Zo zien mensen niet te veel verschillende gezichten. Het moet herkenbaar en vertrouwd blijven”, vertelt verpleegkundige Janske Visscher.


Curadomi thuiszorg groeit en is op zoek naar personeel. Zo zijn er vacatures voor (wijk)verpleegkundigen en verzorgende IG.
Kijk naar de advertentie elders in De Brug van deze week of op www.curadomi.nl/kampen voor meer informatie.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00