Afbeelding

Allround Dieselservice: als je van je hobby je werk maakt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is in april, 10 jaar geleden dat Gerrit Lentink begon als zelfstandig ondernemer.Hij startte met Allround Dieselservice Lentink. Als jonge vent gestart bij Firma Doornebal aan de rivier de IJssel in Kampen. Toen dit bedrijf moest sluiten in verband met de dijkverzwaring, werden hij en zijn collega’s overgenomen door Scheepswerf Peters. Na jaren wikken en wegen maakte Gerrit in 2007 de stap om verder te gaan als zzp’er.

Op het Ganzendiep bij Kampen in de, (eigenhandige door zijn vader gemaakte) woonark bracht hij zijn jeugd door. Vele bootjes passeerden zijn huis, op weg naar de Ganzensluis. Hij leerde te luisteren naar de geluiden van de motoren en zo weet hij tot op de dag van vandaag aan het geluid te horen welke motor er in een boot staat. (Vaak hoort hij ook gelijk welke reparatie er gedaan moet worden of welk onderdeel er nodig vervangen moet worden).

Gerrit maakte van zijn hobby, zijn dagelijks werk. Dat is volgende maand dus al 10 jaar geleden. Al 10 jaar verzorg hij het onderhoud, de inbouw, de reparatie en de revisie van scheepsmotoren. Hij werkt veel op de visserij, de binnenvaart en de bruine vloot.

Gerrit heeft in de afgelopen 10 jaar nooit geen reclame hoeven maken. Alles gaat van mond tot mond. Hij is een bekend gezicht geworden. Ik wil mijn klanten graag bedanken en de mensen waar ik veel mee samenwerk. In het vertrouwen in mij, de goede contacten die we hebben en die ik graag voort wil zetten.

Voor meer informatie: 06-27823391 of kijk Gerrit zijn facebookpagina: Allround Dieselservice Lentink

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 8 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 10 uur geleden