Afbeelding

NPV-IJsselmuiden komt naar Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De NPV komt al meer dan 30 jaar op voor de zorg voor het leven. De NPV gelooft dat het menselijk leven een gave is van God en dat het menselijk leven in elke fase bescherming verdient. De NPV geeft haar missie ‘zorg voor het leven’ op drie manieren gestalte: door persoonlijk advies, door praktische thuishulp en door beleidsbeïnvloeding.


Met name het advies, contacten met kerken en de beleidsbeïnvloeding houden niet op bij de IJssel. “Tot onze grote vreugde zien we ook steeds meer mensen uit Kampen op onze avonden”, aldus de organisatie. “In goed overleg met het landelijk bureau is besloten om het werkgebied van NPV-IJsselmuiden uit te breiden naar de gehele gemeente Kampen. Dat betekent niet dat we gelijk de NPV thuishulp kunnen aanbieden in Kampen stad. Ook al is het wel onze wens om óveral waar behoefte is aan zorg vanuit bijbels perspectief hierin te voorzien.”


“Op dit moment hebben we al genoeg hulpvragen om alle 60 vrijwilligers een taak te geven. Uiteraard kunt u wel direct al gebruik maken van onze landelijke consultatie helpdesk! Komend jaar zullen wij ons voornamelijk richten op het informeren, ondersteunen en organiseren van themaavonden.”

“Voor het juiste evenwicht en om ons werk in de gemeente Kampen voortvarend op te kunnen pakken zijn we per direct op zoek naar één of twee bestuursleden uit Kampen. Het betreft hierbij een aanvulling van het huidige bestuur.
Bent u, of kent u iemand die christelijke zorg een warm hart toedraagt? Neem dan contact met ons op via 038-3334685 of kijk op www.npvkampen.nl.