Bos Europe houdt haar voorjaarsevent

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bos Europe, gevestigd aan de Kleiland in IJsselmuiden, heeft enorm veel te bieden. Wat dat allemaal is, kunnen mensen op zaterdag 8 april met eigen ogen bekijken. Op deze dag presenteert het bedrijf zich tijdens een lokaal voorjaarsevent.

Bos Europe bestaat uit de webwinkels Bostools.nl, Boswinkels.nl en Boscampers.eu. Bostools.nl biedt een breed scala aan technische producten. Specialisatie zijn airco’s en aggregaten. “Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten” We zijn geen bedrijf dat alleen maar dozen schuift. We geven advies en bieden service en betrouwbaarheid. Bij technische producten legt de nadruk niet alleen op de verkoop. Ook voor onderhoud en technische problemen biedt het bedrijf uitkomst.

Het tweede onderdeel is Boswinkels.nl. Toppers in de collectie zijn een zorgvuldig samengestelde collectie ijsmachines. “We zijn importeur van het Italiaanse merk Elmaco” We verkopen ijs/slush-machines, die bekend staan om de ambachtelijke bereiding.”

Ook toonaangevend zijn de stoommachines van Wilesco. “We bieden een unieke grote collectie van dit speelgoed.”

De derde poot binnen Bos Europe is Boscampers.eu Hier is de verkoop en verhuur van campers ondergebracht en hebben we een brede lijn technische accessoires voor campers en caravans die gretig aftrek vindt bij de kampeerders. Bos Europe levert aan veel particulieren, (offshore) bedrijven en is het ook een vertrouwde partner van de overheid.

Kortom, Bos Europe heeft enorm veel te bieden. Om mensen nader te laten kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden houdt het bedrijf open huis in de vorm van een voorjaarsevent van 10.00 tot 16.00 uur. Beleef de techniek bij Bos Europe. Er zijn diverse demonstraties en bezoekers kunnen producten testen en dingen proeven. Voor de kinderen zijn er leuke prijzen te winnen. En wie weet, misschien wint u wel een camperweekend! Voor alle activiteiten, zie de websites.

Bos Europe

Kleiland 14s IJsselmuiden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.