Nieuw Vegro Service en Verkooppunt bij DA Drogisterij Bolwerk

Partnerbijdrages

Inwoners uit Kampen en omgeving kunnen vanaf 30 maart voor hun zorghulpmiddelen terecht bij DA Drogisterij & Parfumerie Bolwerk. Op deze locatie komt een Vegro Service en Verkooppunt waar bezoekers hulpmiddelen kunnen lenen, huren en kopen. Het is voor het eerst dat Vegro een uitgebreide samenwerking aangaat met een lokale ondernemer.

Vegro helpt mensen bij het bereiken van de gewenste kwaliteit van leven. DA helpt mensen om zich fris, gezond en mooi te voelen. Vegro medewerker Frank Huiting is verheugd over de samenwerking. “Wij verbinden ons graag met sterke partners. DA past goed binnen onze zorgketen. Samen voorzien we in de behoefte van bezoekers om op één locatie terecht te kunnen voor drogisterijproducten en hulpmiddelen.”

Uitgebreid assortiment

Het nieuwe Service en Verkooppunt is gevestigd aan de Oudestraat 80 in Kampen en heeft een uitgebreid assortiment. Bijvoorbeeld binnen de categorieën moeder en kind, ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen), mobiliteit , sportbandages en gezondheid. De betrouwbare producten van Vegro staan garant voor topkwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid.

De openingstijden zijn van het Service en Verkooppunt zijn: Maandag van 10:00 tot 18:00; Dinsdag tot en met Donderdag van 9:00 tot 18:00; Vrijdag van 9:00 tot 21:00; Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het punt is gevestigd aan de Oudestraat 80, 8261 CT in Kampen. Er zijn diverse (betaalde) parkeergelegenheden in het centrum.