Afbeelding

Stille zaterdag in de Bovenkerk te Kampen.

Cultuur

Kampen - Op de stille zaterdag 15 april verzorgt het Rijssens Mannenkoor en het Christelijk Mannenkoor “Looft den Heere” Vaassen het Passieconcert 2017. Dit concert vindt plaats in de Bovenkerk te Kampen. Beide koren staan onder de bezielende leiding van Freddy Veldkamp. Verder werken mee Jan Lenselink piano, Minne Veldman orgel, Noortje van Middelkoop panfluit,Ard Kamphuis, bariton en Annelies Schep, sopraan.
Met zang en muziek wordt er op deze stille zaterdag stil gestaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Speciaal voor dit concert heeft het Rijssens Mannenkoor diverse nieuwe nummers ingestudeerd.


De muzikale omlijsting zal deze avond verzorgd worden door Jan Lenselink op de piano, Noortje van Middelkoop op de panfluit en Minne Veldman op het orgel .Tevens zullen Annelies Schep als sopraan en Ard Kamphuis bariton hun medewerking verlenen. Kortom genoeg ingrediënten voor een fijne muzikale avond.

Het concert zal beginnen om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop € 10,00,te verkrijgen bij Chr. Boekhandel De Rank in Kampen telefoon: 038-3322981,Bruna De Kajuit 2 Dronten.telefoon: 0321-311062, Chr Boekhandel De Fakkel in Emmeloord telefoon: 0527-698988 en via www.rijssensmannenkoor.nl aan de kassa bij de kerk kosten de kaarten €12,50.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 14 uur geleden