Afbeelding

Tweedaags festival voor alle leeftijden in Zwolle 26 & 27 april

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op 26 en 27 april zal Boeren, Burgers en Buitenlui plaatsvinden op het Grote Kerkplein in Zwolle. Het festival is gratis toegankelijk en biedt voor ieder wat wils. Zwollenaren kunnen in gemoedelijke sfeer hapjes proeven van de foodtrucks, luisteren naar live muziek van muzikanten uit de regio en daarbuiten, en even lekker ontspannen. Er is ook gedacht aan de jongste Zwollenaren, met spellen en kinderentertainment beide middagen.

De line-up is al bekend, met muziek uit Zwolle tot de Verenigde Staten, met o.a. The Alluring Ajettes, Mobiel Vinyl, de Alliantie, de Bezwaren Fanfare en Chicago Mike Beck. Ook qua eten is er een uitgebreid aanbod, met o.a. de Keuken van het Ongewenst Dier, PP Mangerie, Choripan en meer.

“Konnective Kollective” organiseert het evenement in samenwerking met het Wijnhuis en biedt een platform voor startende ondernemers en creatieve makers uit de regio. Ze zoeken naar balans tussen dat wat bekend is en een frisse blik op het gebied van eten, drinken, kunst, muziek en ondernemen. “Wij streven ernaar om de bezoekers van Boeren, Burgers en Buitenlui te ontvangen op een laagdrempelig en ontspannen evenement met een gemoedelijke sfeer waar ontmoeten, ontdekken en genieten centraal staan”. Konnective Kollective wil hun platform vormgeven door middel van samenwerking met lokale ondernemers, initiatieven, muzikanten en kunstenaars.
Dit en meer maakt dat Boeren, Burgers en Buitenlui je iets geeft van toen, maar ook past in het hier en nu.
Er staan twee dagen vol gezellige activiteiten op u te wachten, dus wees welkom op 26 en 27 april!

Voor vragen en suggesties kunt u een mail sturen naar konnectivekollective@gmail.com
Voor meer informatie (tijden, activiteiten, artiesten) kijk op www.facebook.com/burgersenbuitenlui