Afbeelding

De Kaaihof in Genemuiden houdt Wedding Open Day vol trouwinspiratie

Partnerbijdrages

Trouw- en feestlocatie De Kaaihof in Genemuiden houdt zaterdag 6 mei van 11.00 tot 17.00 uur een Wedding Open Day. Tijdens deze open dag kunnen toekomstige bruidsparen zien wat de mogelijkheden zijn voor hun huwelijk.

“Onze locatie wordt speciaal voor deze dag in huwelijkssfeer gebracht, dit geldt ook voor de buiten gelegen Buitenhof”, legt Jennifer van Dalfsen uit. “Hiermee willen we stelletjes inspireren voor een perfecte invulling van hun grote dag.”

Tijdens de Wedding Open Day wordt een doorlopende bruidsmodeshow gegeven en zijn er haar- en make-updemonstraties. Een mooie selectie aan bedrijven levert een bijdrage aan deze dag, zoals een bruidsmodezaak, een bloembinderij, een banketbakkerij, een DJ en een verhuurbedrijf van trouwauto’s.

Bruidsfotograaf Louise van den Broek van Moments in Life verzorgt mini-loveshoots in de mooie, authentieke Buitenhof. Stelletjes kunnen op deze manier alvast vertrouwd raken met de camera. Ook is er een op z’n Amerikaans aangekleed buffet met taartjes, zoete lekkernijen en diverse soorten thee. Daarnaast een uitnodigend aangeklede bar met een proeverij van biertjes, wijn en een kaas- en vleesplateau.

Toekomstige bruidsparen die zich vooraf via Facebook aanmelden voor de Wedding Open Day ontvangen een goodiebag en maken kans op een gratis loveshoot. Stelletjes die op de dag zelf een optie nemen op een bruiloft krijgen een feestelijke proseccotoren van de feestlocatie cadeau.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een lunch of drankje nuttigen in de Havenkamer of het nieuwe terras van de Kaaihof aan de binnenhaven.