Afbeelding

Floorever viert achtjarig bestaan met speciale aanbiedingen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Floorever bestaat deze maand acht jaar en dat wordt gevierd met de klant. De gehele maand pakt Floorever uit met diverse aanbiedingen. Floorever heeft enorm veel te bieden en is de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoraties.

Floorever staat voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft alles in huis voor uw huis. Of het nu gaat om laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. Floorever werkt met de unieke all inclusive-formule. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen en bij raamdecoratie inclusief opmeten, op maat hangen en bevestigen.

Jubileumaanbiedingen

Floorever is uitgegroeid tot een begrip op het gebied van vloeren en raamdecoraties en heeft in acht jaar een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Om de hechte band met de klanten te onderstrepen, viert Floorever het achtjarig bestaan met tal van aanbiedingen. Zoals PVC visgraat voor maar 69,95 euro per vierkante meter (inclusief egaliseren, lijmen en leggen). Of de authentieke PVC M-flor voor maar 49,95 per vierkante meter (inclusief egaliseren, lijmen en leggen). Of wat dacht u van leisteen laminaat (inclusief leggen, folie en plakplint) voor 31,95 per vierkante meter. Daarnaast geeft Floorever een spraymop cadeau ter waarde van 69,95 euro bij de aanschaf van een vloer.

Bij Floorever bent u aan het juiste adres om uw trap te laten stofferen (inclusief PVC vinyl met aluminium profielen) voor de speciale prijs van 1200 euro (dertien treden). Daarnaast kunnen mensen in de maand april bij Floorever terecht voor scherp geprijsde verduisterende gordijnen tegen een scherpe prijs van 19,95 euro per meter (inclusief meten, maken en ophangen).

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29

8263 AJ Kampen

Telefoon: (038) 333 37 70

www.floorever.nl

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 17 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05