Afbeelding

Feestelijke opening VELUX-huis

Partnerbijdrages

Boer Staphorst heeft een primeur met het eerste VELUX-huis van Nederland. “In dit huis kunt u kennismaken met verschillende soorten dakramen en raamdecoratie. U krijgt gelijk een idee hoe u daglicht in uw aan- of uitbouw brengt”, aldus Piet Bos, manager van de afdeling woninginrichting.

Op zaterdag 22 april wordt het VELUX-huis tijdens het voorjaarsevenement ‘Beleef de lente bij Boer’ geopend. Er zijn twee experts van VELUX aanwezig, die alle vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast staat er een kop koffie klaar die wordt bereid door een echte barista.

VELUX biedt een volledig pakket van daglichtoplossingen voor het hellende en platte dak, zoals dakkapellen, lichtkoepels en (elektrisch bedienbare) raamdecoratie. Boer Staphorst zorgt voor de volledige service, zoals advies op maat en montageservice. Kwaliteit en deskundigheid zijn daarmee gewaarborgd.

Boer Staphorst is helemaal klaar voor de lente en kan niet wachten om bezoekers tijdens het voorjaarsevenement ‘Beleef de lente bij Boer’ op zaterdag 22, vrijdag 28 en zaterdag 29 april te inspireren. Dit doet Boer Staphorst met de nieuwste (voorjaars)trends, mooie producten, leerzame workshops gecombineerd met leuke winacties en informatieve demonstraties. In april geeft VELUX drie gratis serre dakkapellen weg. Op 22 april vertellen de experts van VELUX meer over deze winactie. Misschien bent u straks de gelukkige winnaar van een VELUX dakkapel, inclusief montage en afwerking.

Inschrijven voor de activiteiten kan via de website. Meer informatie op www.boerstaphorst.nl/beleef-de-lente.