Afbeelding

Winnaars actie Plantagemarkt nemen prijzen in ontvangst

Partnerbijdrages

De kooplieden van de Plantagemarkt pakken dit voorjaar uit met leuke prijzen. In navolging van eerdere jaren kunnen klanten bij aanschaf van een product hun naam- adres- en woonplaatsgegevens achterlaten.

De bonnen gaan in een grote ton en daaruit worden de winnaars getrokken. Met als hoofdprijs een dagreis naar Soest. Deze partnerstad van Kampen ligt in Duitsland maar is snel en makkelijk bereikbaar. De stad ademt historie en heeft een flink aantal mooie, bezienswaardige, monumenten.

Behalve de dagtrip naar Soest worden er nog andere prijzen op de Plantagemarkt weggegeven. Zoals manden met heerlijke producten van de markt en ook tegoedbonnen. De actie loopt deze week nog. Alle reden dus om nog een bezoek te brengen aan de markt in hartje stad.

Afgelopen zaterdag werden de winnaars van de week ervoor uitgenodigd voor een prijsuitreiking op de markt. Een mooi moment voor een foto. Overigens waren niet alle winnaars zaterdag al in de gelegenheid hun prijs op te halen. De groep winnaars was dus groter dan de foto doet vermoeden.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00