Afbeelding
Iwan van Nieuwenhoven

Burgemeester Van der Werff blij met komst AB Vakwerk

Partnerbijdrages

De vestiging van uitzendcoöperatie AB Vakwerk aan de Duit 1 in Emmeloord is officieel geopend door burgemeester Aucke van der Werff.

Van der Werff zei verheugd te zijn met de komst van AB Vakwerk: "Het gaat weer goed met de economie. In de periode van groei die wij nu doormaken, is het van belang dat er genoeg mensen zijn die aan de personeelsvraag van onze bedrijven kunnen voldoen. AB Vakwerk, met haar deskundige medewerkers, kan dát. Ik voorzie dat zij in ons gebied uitgroeit tot een belangrijke werkgever."

De Noordoostpolder is de grootste landbouwgemeente van Nederland. "En wij richten ons primair op de Agri & Food. Logisch dus, om vanuit hier onze activiteiten verder uit breiden. Met een kantoor in Emmeloord laten wij zien deel te willen uitmaken van de lokale markt", zegt Hylke van der Veen, algemeen directeur van AB Vakwerk.

Het team in Emmeloord staat onder leiding van unitmanager Criss Roemers en wordt gevormd door Barbara Koziak, Marion Walinga, Tim van Zuidam, Jantine Bokma, Nynke de Graaf en Ewelina Koczupinda.

"Wij moeten laten zien dat we bewust zijn van wat er speelt in de sectoren. AB Vakwerk biedt het beste werk in de Agri & Food, Groenvoorziening, Grond-, Weg- en Waterbouw, Productie, Techniek, Transport & Logistiek én de Bouw", benadrukt Roemers nog maar eens.

Meer info op abvakwerk.nl of bel: 0527-788850.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05