Afbeelding

Chrysantenstekken en groenteplanten bij Boerderijwinkel Vahl

Partnerbijdrages

Vanaf maandag 1 mei zijn er weer chrysantenstekken verkrijgbaar bij Boerderijwinkel Vahl. Er is een ruime keus in troschrysanten en grootbloemige chrysanten in allerlei kleuren.

Daarnaast zijn er ook weer volop (grote) groenteplanten verkrijgbaar; (snack)komkommer, tomaat, paprika, peper, aubergine, courgette, meloen, etc. ‘Door een toenemende vraag naar verschillende soorten kruiden, hebben we ook hier een ruim assortiment bij gekregen met o.a. basilicum, pepermunt, marokkaanse munt, dille, tijm, rozemarijn, etc.’; aldus Arjen. Het ‘standaard’ assortiment van zo’n 25 soorten groenteplanten en verschillende soorten aardbeienplanten is uiteraard ook nu nog aanwezig.

Ook op de kwekerij bij Boerderijwinkel Vahl is steeds meer te zien. De verschillende soorten vollegrondsgroenten en Parel aardappelen zijn flink aan de groei en een blik over het land is zeker de moeite waard. U bent welkom op de kwekerij en in de boerderijwinkel. De winkel is gevestigd aan de Grafhorsterweg 71 in IJsselmuiden.