Afbeelding

Nieuw pand, nieuw logo, zelfde werkwijze

Partnerbijdrages

Wij zijn verhuisd naar Burgwal 40 in Kampen, de ingang vindt u aan de Geerstraat. De nieuwe locatie ligt in het hart van Kampen en maakt het makkelijk om even binnen te lopen. Dit past goed bij onze laagdrempelige manier van werken. Ook voeren wij een nieuwe naam en bijpassend logo. Sollie Financieel Adviseurs treedt de toekomst fris en krachtig tegemoet.

Bij ons bent u echt klant, wij gaan verder dan het simpelweg aanbieden van producten. Ontzorgen staat hierbij centraal. Hypotheekadvies bijvoorbeeld is bij ons verrassend veel meer dan de beste en voordeligste hypotheek voor u afsluiten. Als u een nieuwe woning zoekt staan wij u vanaf het eerst moment bij met advies en regelen we alles dat bij het kopen van een woning komt kijken. Ook na het afsluiten van een hypotheek staan wij voor u klaar.

Goede service is van alle tijden, juist nu veel financieel producten online te krijgen zijn horen wij vaak van onze klanten hoe prettig het is om één persoonlijk aanspreek punt te hebben voor alle financiële zaken. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies voor hypotheken, zakelijke en particuliere verzekeringen, pensioenen en wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Het is zeker geen toeval dat RegioBank opnieuw is uitgeroepen tot meest klantgerichte bank.

Loop eens binnen of maak een vrijblijvende afspraak en ervaar hoe het ook kan.