Voorjaarsevenement bij Boer Staphorst

Partnerbijdrages

Bent u een (moes)tuinliefhebber? Tijdens het voorjaarsevent ‘Beleef de lente bij Boer’ vindt er op vrijdag 28 april een lezing plaats bij Boer Staphorst over de wondere wereld onder de grond. De lezing wordt gegeven door Peter van ’t Rood van de vereniging Groei & Bloei Meppel.

Hij deelt zijn kennis over een gezonde bodem in de tuin. Daarnaast kunt u inspiratie voor het voorjaar opdoen tijdens de inspiratielezing over de nieuwste woontrends, rechtstreeks uit Milaan. Er zijn nog plekken vrij. Inschrijven kan via www.boerstaphorst.nl/beleef-de-lente.

Activiteiten en demonstraties
Op zowel 28 en 29 april kunt u tijdens de tuinmeubelshow, onder het genot van een zomerse cocktail, op uw gemak alle tuinmeubelen uitproberen. Ook zijn er diverse kookdemo’s en demonstraties van gereedschap voor klussers en zzp’ers. Kinderen kunnen op vrijdag een nestkastje maken en op zaterdag lentecupcakes versieren.

Zaterdag 29 april wordt het voorjaarsevenement om 16.00 uur afgesloten met een veiling. Tijdens deze veiling kunt u bieden op leuke producten, zoals een high tea bij Boer, barbecuepakketten, gereedschap, fauteuils en nog veel meer! De klapper van de veiling is een buitenkeuken ter waarde van €6999,-! Boer Staphorst is gevestigd aan de Achterhoevenweg 2 in Staphorst.