Afbeelding

De nieuwe Kia Picanto bij Van Mossel Automotive

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het nieuwe model heeft een fris, sprankelend uiterlijk en een kwalitatief hoogwaardig en ruimer interieur. De gloednieuwe Picanto kunt u nu bekijken bij uw Kia dealer in Zwolle. De vanaf prijs bedraagt € 11.725,- en is standaard o.a. voorzien van bumpers in carrosseriekleur, centrale vergrendeling, getint glas en een radio.

Het sportieve uiterlijk, strakke lijnen en oog voor design geeft ‘m dat pittige randje wat ervoor zorgt dat u niet onopgemerkt voorbij gaat. Met krachtige, horizontale lijnen voor en over de flanken oogt de nieuwe Picanto groter dan hij is, want hij is exact even lang en breed als zijn voorganger: 3.595 mm lang en 1.595 mm breed. Hij is compact van buiten en ruim van binnen: de ideale kleine auto voor avonturen.

Dankzij de langere wielbasis en het hogere dashboard biedt de nieuwe Picanto meer (been-) ruimte. Het model is er uitsluitend als vijfdeurs, met keuze uit versies voor vier of vijf inzittenden. Verder is de bagageruimte gegroeid naar 255 liter, dit is het grootste in zijn klasse! Ook is er een primeur in deze klasse: de middenarmsteun voorin is 55 mm verschuifbaar en biedt een bergruimte die groot genoeg is voor een literfles. De nieuwe Picanto biedt al zijn inzittenden verrassend veel plaats.

Er zijn drie benzinemotoren voor in de nieuwe Picanto. Een 1.0 met 68pk, een viercilinder 1.2 met 86pk en vanaf het vierde kwartaal de 1.0 Turbo met naar verwachting 100pk. U bent van harte welkom op de Oude Meppelerweg 2 in Zwolle!

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.