KWC-Kampen behaald weer podium

NK-kwalificatie jeugdronde van Enter

Vandaag stond er weer een NK-kwalificatie wedstrijd op het programma van KWC/EVA-Optic/Cyclingteam?. De eerste die vandaag aan de start stond, voor hem ook zijn eerste landelijke wedstrijd, was Koen. Koen heeft een mooie wedstrijd gereden en eindigde op de 16e plek. Super gedaan Koen en we hopen dat je nog veel mooie landelijke wedstrijden zult rijden.
In categorie 3 reed Isa. Al snel ontstond tijdens de wedstrijd een kopgroep van 6 renners. Helaas kon Isa hier niet meekomen. Ze liet zich de volgende rondes voorin het peloton zien en wist heel mooi de sprint van het peloton te winnen. Dit leverde een verdienstelijke 7e plek en een mooie beker op.
In categorie 4 stonden Bastiaan en Jonas aan de start. Ook in deze categorie ontstond een kopgroep waarin Bastiaan eerst niet meezat maar hij is toch weer naar de kopgroep toe gereden en wist bij de kopgroep aan te sluiten. In de eindsprint eindigde hij op de 8e plek. Een mooie prestatie! Jonas heeft weer met veel plezier zijn wedstrijd gereden. Het grootste gedeelte reed hij solo, maar je ziet hem per week vooruitgang boeken. Ga zo door Jonas!
Na de pauze was Jelle aan de beurt. Jelle reed heel mooi in het peloton. In de eerste bocht van de laatste ronde was er nog een valpartij maar die wist Jelle gelukkig te ontwijken. Na de laatste bocht is Jelle nog een paar renners voorbij gesprint wat hem de 9e plek en een beker opleverde. Toen was het de beurd aan onze mannen uit categorie 7. Sven was afgelopen donderdag nog 3e bij de Koningsronde van Beilen en stond nu weer aan de start om een podium plek te behalen.
In categorie 7 ontstond al heel snel een kopgroep van 10 renners waarbij alle 3 de KWC/EVA-Optic/Cyclingteam renners zaten. Olivier, Sven en Mark lieten zich goed zien tijdens de wedstrijd. In de laatste bocht van de laatste ronde kwam Mark als 2e helemaal aan de zijkant door de bocht. Hij heeft enorm hard gesprint maar kon de koploper helaas niet meer inhalen. Toch een hele mooie 2e plek voor Mark, voor Sven een 5e plek en Olivier viel ook in de prijzen met zijn 8e plek. Mooi om te zien 3 KWC-mannen naast elkaar bij de huldiging. Sven was afgelopen donderdag nog 3e bij de Koningsronde van Beilen en stond nu weer aan de start.

Fleur deed mee in categorie 2 tijdens de Marion Godde wedstrijd in Dordrecht. Fleur was in deze wedstrijd de sterkste en behaalde een mooie 1e plek.

Alle KWC/EVA-Optic/Cyclingteam renners hebben zich weer goed laten zien en we zijn super trots op deze kanjers.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden