Afbeelding

Broekhuizen Keukens sluit lustrumjaar af in stijl

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Broekhuizen Keukens uit IJsselmuiden heeft zijn 90-jarig bestaan een jaar lang gevierd. De komende weken wordt het jubileumjaar in stijl afgesloten met een kleurwedstrijd voor kinderen (hoofdprijs een space scooter) en aansluitend voordeelacties voor de klant.

Die kleurwedstrijd is er eentje met een knipoog. De bus op de kleurplaat stelt de oude Renault voor die de mascotte is van Broekhuizen Keukens. Onlangs was deze opvallende bus te bewonderen tijdens de Lampionoptocht in Kampen waar deze, getuige de reacties van het publiek, zeer in de smaak viel. Het team Broekhuizen bestaat uit vaste krachten die al lang met elkaar samenwerken, op elkaar zijn ingespeeld en de klant met open armen ontvangen aldus Marloes en Richard Schiphorst.

Een nieuwe keuken koop je hooguit een paar keer in je leven en moet gewoon goed zijn. Dan is het fijn als iemand die alles weet van keukens ‘je bij de hand neemt’, aldus Richard Schiphorst. Marloes Schiphorst vult aan. “We zijn daarnaast erg creatief om binnen de financiële mogelijkheden van de klant en de fysieke ruimte in huis met de beste oplossing te komen. En betaalbaar bovendien.

Daarnaast biedt Broekhuizen, dat destijds als een van de eerste bedrijven begon met het importeren van keukens uit Duitsland, de beste kwaliteit. Dat zie je terug in de dikte van de gebruikte materialen, de afwerking, hoe alles in elkaar past en het uiterlijk. Het bedrijf vergeet daarbij niet aan het milieu te denken en biedt om de daad bij het woord te voegen keukens van Greenline. Voor meer informatie zie www.bhzn.nl of breng een bezoek aan de prachtige showroom aan Kleiland 1 in IJsselmuiden.