Afbeelding

Formido geeft korting op zonwering voor een stralend humeur

Partnerbijdrages

Formido IJsselmuiden heeft tot en met zaterdag 13 mei een wel heel aantrekkelijke actie. Op alle buitenzonwering (met uitzondering van de knikarmschermen ) krijg je twintig procent korting. Bij de knikarmschermen krijg je een motor ter waarde van 239 euro gratis.

De Formido in IJsselmuiden biedt al een aantal jaren naar volle tevredenheid zonwering van het Nederlandse merk Optima aan. Dankzij de robuuste kwaliteit van Optima heb je jarenlang plezier van je zonwering. De zonwering kan je zelf thuis installeren maar ook tegen meerprijs door vakmensen bij jou thuis laten installeren.

De buitenzonwering van Optima is te verkrijgen in verschillende varianten, zoals markiezen, uitvalschermen, screens en rolluiken, deze zijn isolerend, maar beschermen ook tegen inbraak. De buitenzonwering is leverbaar in iedere gewenste maat. Dit is volgens Wil de Kleine van Formido IJsselmuiden hét moment om zonwering te kopen. “Het mooie weer komt er aan”, zegt de vestigingsmanager volgens wie menig IJsselmuidenaar en Kampenaar al bij de Formido is geweest voor zonwering. “Hier in IJsselmuiden en in Kampen wordt weer gebouwd en dat merken we.”

Ook bij bewoners van oudere woningen zijn de zonweringen van Optima in trek. Ze zijn qua formaat flexibel aan te passen naar het formaat dat de klant nodig heeft.

Formido IJsselmuiden

Veldoven 9A

T: 038 333 5062

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.