Afbeelding

De Houtburcht biedt ruime keus houtkachels voor de lange zomeravond

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zoek naar een ideaal moederdagcadeau? Een houtkachel of firepit lijkt misschien meer iets voor vaders, maar dat idee verandert als u zich bedenkt dat de houtkachel garant staat voor heel wat gezellige familiemomenten. Dat houtkachels niet duur en toch heel stijlvol kunnen zijn, bewijst het ruime assortiment van De Houtburcht Kampen.

Na een zonnige familiemiddag in de tuin, kan het ’s avonds soms snel afkoelen. Een paar blokken hout in de tuinkachel en de gezelligheid kan tot in de late uurtjes voortgezet worden. Heerlijk warm met een drankje rond het knisperende vuur. En bij sommige modellen, kan er zelfs een sappig stukje vlees boven het vuur geroosterd worden voor een spontane barbecue.

Firepits

De Houtburcht Kampen heeft houtkachels in alle soorten en maten die allen op locatie te bekijken zijn. Hier zit altijd wel iets tussen dat aansluit bij de sfeer in de tuin. De zogenaamde firepits zijn simpel en bestaan uit een opening voor de houtblokken en een schoorsteen voor de rookafvoer. Deze zijn overal in de tuin neer te zetten waar het gemoedelijk warm moet worden. Er zijn ronde modellen, hoekmodellen en BBQ-varianten.

De Houtburcht biedt ook andere verwarmingsmogelijkheden voor in uw tuin. Zo zijn er de gasheaters, de infraroodheaters en de houtkachels uit het hogere segment welke uitgevoerd zijn met een deurtje en een rookgasafvoerkanaal en dus ook in uw veranda te bruiken zijn.

Heeft u zin om na een dag in de tuin de sfeer te verhogen door gezellig een blokje hout te stoken? Breng dan een bezoekje aan De Houtburcht Kampen.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 14 uur geleden