Afbeelding

Altena Groep klaar voor toekomst met nieuw pand aan de N50

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onder het motto 'meer ruimte', heeft de Altena Groep zich aangepast aan de nieuwe tijd. In februari is het bedrijf verhuisd van 't Harde naar het Kamper industrieterrein aan de N50. Op deze nieuwe ruimere locatie is ruimte voor een mooie showroom en een hal voor opslag. Bovendien is er meer ruimte voor de werknemers.

De Altena Groep komt voort uit de steenfabriek die voor 1700 is gebouwd aan de Gelderse Dijk in de uiterwaarden van Hattem. In 1995 verhuisde het bedrijf naar 't Harde. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Hengelo, Varsseveld, Woerden en Zwaag. De verhuizing van het hoofdkantoor naar een nieuw bedrijfspand van circa 5000 vierkante meter op de kruising van de Eckertstraat met de Kilbystraat in Kampen sluit hier naadloos op aan.

De Altena Groep is actief op het gebied van levering en ontwikkeling van producten voor de gehele bouwbranche en bestaat uit de onderdelen Altena Steenhandel, Altena Dakspecialiteiten en Altena Infra-materialen. Het bedrijf is een specialistische handelsorganisatie en heeft een innovatieve inslag. De Altena Groep richt zich op aannemers, architecten, projectontwikkelaars, dakdekkers, provincies, gemeentes en Rijkswaterstaat.

Door de groei van het bedrijf was een nieuw hoofdkantoor een zeer wenselijk. Het nieuwe onderkomen is een pand met uitstraling. De showroom is voorzien van een glazen pui en is op afstand zichtbaar. De gevel van het pand, met een 3D-boom die is geïntegreerd in het metselwerk, maakt het pand echt speciaal.

Altena Groep

Kilbystraat 6 Kampen

Tel: (085) 049 50 20

Afbeelding
Wethouder Wonink opent groene schoolplein Montessorischool De Wegwijzer (5 foto's) 5 foto's instagram 18 uur geleden
Roelof Marskamp krijgt het eerste exemplaar van de tweede druk van 'Geen dag zonder de IJssel' van schrijver Wim Eikelboom.
Tweede druk 'Geen dag zonder de IJssel'voor boer Roelof Marskamp uit Wilsum Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
Goede Herderkerk open tijdens vrijmarkt op Koningsdag Algemeen 19 uur geleden