Apennijnenlaan 13
Apennijnenlaan 13 Raldo Neven / Neven Fotografie

Ambiance van Dijk klaar voor het zomerseizoen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Theo van Dijk is sinds vorig jaar dealer geworden van het merk Ambiance dat topkwaliteit biedt in zonwering. En daar heeft Van Dijk absoluut geen spijt van. "Het is een uitstekende keuze geweest. We zijn heel tevreden over Ambiance. Het past goed in het verlengde van wat we aanbieden.

In 2013 verhuisden 't Sfeerhuis en Hubo naar de Zambonistraat 4 in Kampen en kwamen beide bedrijven onder één dak. Daar zijn Weekamp (binnen- en buitendeuren) en Ambiance van Dijk nog aan toegevoegd. Daarmee wordt een totaal plaatje geboden op basis van het afwerken van woningen en interieurinrichting.

Het dealerschap van Ambiance noemt Van Dijk een uitstekende toevoeging. "Ambiance is een echt kwaliteitsproduct. Het is van een hoger niveau dan we hadden. Daardoor hebben we nu een bredere klantenkring."

Ambiance hecht veel waarde aan kwaliteit. Met een uitstekende website wordt dit kracht bijgezet. Daarnaast speelt de beleving van zonwering en horren een belangrijke rol." Ambiance biedt op het gebied van zonwering enorm veel mogelijkheden, ook wat betreft kleuren. Daarnaast is Ambiance ook sterk in aanverwante producten, zoals lamellendaken, textieldaken, markiezen en terrasoverkappingen.

Met Ambiance richt Van Dijk zich niet alleen op de particuliere markt. Ook bedrijven en organisaties onderschrijven de hoge kwaliteit van Ambiance. Daardoor worden er ook projectmatig goede zaken gedaan. Bijkomend voordeel is dat Ambiance van Dijk de beschikking heeft over een eigen montageteam en ook reparaties voor haar rekening neemt.

Ambiance van Dijk is klaar voor het nieuwe seizoen en pakt uit met twee aantrekkelijke acties. Bij aanschaf van een terrasscherm krijgt de klant een windsensor cadeau en bij aankoop van horren (maatwerk) is de montage gratis.

Ambiance Zonwering van Dijk

Zambonistraat 4a-1 Kampen

Tel: 038 333 40 15