Afbeelding

Vishandel de Buitenhaven trakteert tijdens 15-jarig jubileum

Partnerbijdrages

Vishandel De Buitenhaven is al 15 jaar het adres om een overheerlijk visje aan de haak te slaan. Om dat samen met haar trouwe klantenkring te vieren organiseerde de vishandel onlangs een wedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen waren. Woensdag 3 mei werden 25 prijzen uitgedeeld door de toenmalige wethouder Martin Ekker.

Door het uitknippen en inleveren van de knipbon die 4 weken lang in weekblad de Brug heeft gestaan zijn uit duizenden inzendingen 15 prijswinnaars getrokken die een waardebon hebben gewonnen. Deze zijn te gebruiken om een keus te maken uit het smakelijke assortiment van De Buitenhaven. De hoofdprijs was er één waar iedere visliefhebber een glimlach van op zijn gezicht krijgt: 15 weken gratis vis ter waarde van 15 euro per week. Deze topvangst is gegaan naar dhr. Fidder.

Eigenaar, Erwin van Dorp, van de Buitenhaven was razendenthousiast over de actie. "Het was hier vier weken lang ontzettend druk. En dat door zo’n simpele knipbonactie. Ongelooflijk!" Ook aan kinderen was gedacht. Zij konden meedoen aan een kleurplaatactie. De negen winnende kinderen hebben een waardebon gewonnen waarmee zij iets leuks kunnen uitzoeken bij Het Speelhuys.