Afbeelding

’s-Heerenbroek onderuit

Sport

ZWOLLE – ’s-Heerenbroek was zaterdag niet opgewassen tegen Zwolsche Boys. De ploeg van trainer Anton Visscher ging met 3-0 onderuit.

Zo nam trainer Visscher afscheid met een nederlaag. “Dat is wel jammer. We waren af en toe niet bij de les.” ’s-Heerenbroek was niet scherp in de beginfase en kreeg in de 8e minuut de 1-0 om de oren. Na een kwartier kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. “Als we de rust ingaan met 2-2, is het goed”, aldus Visscher. Dat gebeurde niet. Vervolgens was ’s-Heerenbroek ook in het begin van de tweede helft niet bij de les. In de 53ste minuut viel de 2-0. “Toen zag je de gelatenheid bij onze spelers. We probeerden het wel, maar het lukte niet. Ik kan de ploeg niets kwalijk nemen. Er stond niets meer op het spel. In de 68ste minuut maakte Zwolsche Boys 3-0.

Visscher kijkt terug op een goed seizoen en op een mooie tijd bij ’s-Heerenbroek. "We hebben een fantastisch seizoen gehad en ik kijk met trots terug op wat ik in zeven jaar bij ’s-Heerenbroek heb gedaan. Er staat een goede groep en er komt jeugd aan. Die kan de nieuwe trainer straks inpassen. Daar kan hij wat mee.”