Afbeelding

Bruidsfotograaf laat geluk van foto spatten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“De fotosessie was eigenlijk het meest ontspannen moment van de dag.” Vakfotograaf Ruben van Dijk van Foto Ruben krijgt het regelmatig te horen van bruidsstelletjes. Elke keer dat hij een fotoboek aflevert is voor hem een nieuw hoogtepunt.

“Ik heb de gave dat ik heel makkelijk en relaxed met mensen omga. Fotograferen is een kunst, maar mensen op hun gemak stellen ook.” Ruben van Dijk is al jarenlang fotograaf en begon met trouwfoto’s. Momenteel loopt zijn agenda over met onder andere afspraken voor school- en studiofotografie. Maar zijn hart ligt te zeer bij bruidsfotografie om dat te laten liggen.

De momenten alleen met het bruidspaar, ze laten stralen tussen familie en vrienden, de vakfotograaf uit Ens geniet ervan. Tijdens veel van die momenten is hij haast onzichtbaar. “Wanneer de gasten het gevoel hebben dat er geen fotograaf is, beschouw ik dat als een compliment.”

Op andere ogenblikken pakt Ruben van Dijk de regie. Tijdens het kennismakingsgesprek voorafgaand aan de bruiloft vormt hij zich een beeld van het stel. Zijn ze extrovert, of introvert, sportief, of hebben ze elkaar op een bijzondere manier leren kennen? Ruben van Dijk wil het weten, vraagt hen zelf met ideeën te komen en kan daarnaast putten uit een schat aan ervaring. “Laatst heb ik een sportief bruidspaar gefotografeerd op het hockeyveld en daar spatte de actie van af. Maar ook als ze meer introvert zijn, kan ik er iets heel moois van maken.”

Voor meer informatie over Ruben van Dijk zie fotoruben.nl of bel met 06 – 1911 0630. Mailen kan eveneens: info@fotoruben.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05