Foto: Herman IJssel BW Photo
Foto: Herman IJssel BW Photo Herman IJssel BW Photo

Young Kavóca On Stage

Partnerbijdrages

Woensdag 24 mei laten Young Kavóca & Kavóca Kids zich horen en zien in het programma ‘Time flies, music doesn’t’ in het Vestzaktheather van de Stadsgehoorzaal in Kampen. Ieder jaar biedt vocal coach en dirigente Luthine Postuma jong talent de kans om zichzelf muzikaal en creatief te ontwikkelen binnen een fris en eigentijds programma.

De mix van muziekstijlen: pop-musical, close harmony, solo’s en ensemblewerken in verschillende talen en zang in combinatie met choreografie creëert voor de jonge zangers een blijvende uitdaging. Ter afwisseling presenteert een aantal Kavóca-zangers zich binnen lichte muziek in KaVócals.
Hans Rietkerk is deze avond gastzanger. Danscaptain van Kavóca Kids is Sanne de Velde Harsenhorst. Young Kavóca coach is Emmelie Koster, Jurjan Lipke verzorgt de begeleiding op piano en instrumentale medewerking is er van een combo. De algehele leiding is in handen van Luthine Postuma.

Het programma duurt van 19.30-21.45 uur (inclusief pauze) Woensdag 24 mei. Zaal open vanaf 19.15 uur Toegang: 10 euro. CJP/scholieren betalen 7,50 euro. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang.

Kaartverkoop via kassa Stadsgehoorzaal of online via: www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

www.kavoca.nl/nl/agenda-info/young-kavoca-on-stage/