Afbeelding

IJzerman biedt Full Color Festival een podium

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Eén vrachtwagen van verhuis- en transportbedrijf IJzerman Kampen is al jarenlang rijdende ambassadeurs van Kampen. Ter promotie van de stad Kampen geeft het bedrijf organisaties de kans op exposure via een reclame uiting op een vrachtwagen. Dit keer is het Full Color Festival aan de beurt en daar is mede-organisator Edwin Burgman maar wat blij mee.

IJzerman Kampen heeft tien vrachtwagens. Eén vrachtwagen wordt gebruikt voor de promotie van niet commerciële organisaties. Dit keer is de achterkant van de vrachtwagen beplakt met een grote reclameposter van het Full Color Festival. Dit evenement lift in 2017 mee op de Hanzedagen en wordt dit jaar georganiseerd als tweedaags evenement op 17 en18 juni.

In de week van 19 tot en met 23 juni wordt een reclameposter van het Stripspektakel aangebracht op de vrachtwagen. Zes keer per jaar veranderen de reclameuitingen, zodat verschillende organisaties gebruik kunnen maken van de reclamemogelijkheid. Directeur Greet IJzerman van IJzerman Kampen benadrukt dat er geen vergoeding tegenover staat. "Alles gaat met dichte portemonnees. De organisatie van het Full Color Festival levert een bestand. De Roon Reclame zorgt voor de print en de bevestiging van de poster op de vrachtwagen. Als tegenprestatie staat ook de naam van De Roon Reclame op de vrachtwagen."

Deze reclamemogelijkheid biedt een prachtige exposure voor organisaties, want de vrachtwagen van IJzerman rijdt door heel het land. Burgman is enorm blij met deze mogelijkheid. "We merken dat het Full Color Festival de laatste jaren steeds meer bezoekers trekt uit de regio. Daar draagt de reclame op de vrachtwagen aan bij. Het is een voortdurende grote rondrijdende poster. Dat is super leuk. Ik ben super trots dat we als organisatie op deze vrachtwagen mogen."

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 15 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 20 uur geleden