Afbeelding
Tennekes

KJLTC bijna in veilige haven

Sport

(door Gerard Meijeringh)

ENSCHEDE – Het eerste gemengde team van KJLTC heeft afgelopen zondag uitstekende zaken gedaan. De Kamper ploeg won de uitwedstrijd bij TC Ludica met 2-6 en heeft ruim afstand genomen van de onderste regionen.

In Enschede nam KJLTC definitief afstand van de onderste regionen via een ruime zege. Na de singles was de strijd nog in evenwicht. Chantal Migo en Josien Boverhof wonnen hun enkelpartijen. Johan van Urk en Wilbrand Menzo verloren. Daarna won KJLTC alle partijen. Menzo en Van Urk wonnen de herendubbel en Boverhof en Suzanne Munting pakten de damesdubbel. Ook Migo/Van Urk en Menzo/Munting waren het sterkst in hun dubbelpartijen.

Aanvoerder Suzanne Munting van KJLTC kijkt zeer tevreden terug. “We hebben alle vijf hartstikke goed gespeeld. Eerder was het wisselvallig, maar nu hebben we als team gespeeld. Dan zie je gelijk het resultaat. Lijfsbehoud gaat zeker lukken. Of het moet wel heel raar lopen.” Daarmee heeft het Kamper team voldaan de doelstelling. Jarenlang pendelde KJLTC tussen de tweede en derde klasse. Als er geen gekke dingen gebeuren, speelt KJLTC volgend seizoen voor het derde achtereenvolgende jaar met het eerste gemengde team in de tweede klasse.