Afbeelding

Deltaruiters boeken goede resultaten

Sport

IJSSELMUIDEN – Leden van de Deltaruiters waren vorige week op verschillende fronten actief. Er werden diverse prijzen binnengesleept.

Maxime van Dijk behaalde in Nieuwleusen een eerste en tweede plaats met Brummerhoeve's Levi H (M2 categorie D/E). Else Felix en Golden Challenge pakten de winst in de klasse Z2. Jolien Felix was met Nobis Joris het sterkst in de klasse B. Met Edelboy werd ze ook eerste in de klasse L1. Ook was er in Nieuwleusen een eerste plek weggelegd voor Kim Spronk met haar pony Ashley (categorie C, klasse B). Bij een bixiewedstrijd in Wezep was er een eerste plek voor Tatum Stijf met Bartje in de rubriek AA. Een derde plek was er voor Lizzy boer met Roosje.

Maxime van Dijk ging afgelopen donderdag van start op het Concours Hippique in Holten. Met Beukenoord’s Baquebeau pakte ze in de klasse M1, categorie D/E, een eerste en tweede plek. Op dezelfde dag pakte Wendelie Flier een tweede plaats met haar paard Lunia bij een springwedstrijd in Olst.

Sabrina van der Heide en Hendi Koekkoek waren op Hemelvaartsdag te vinden in Neede bij een dressuurwedstrijd. Van der Heide won met haar paard Elonie een eerste prijs in de klasse L2. Koekoek reed met Guus naar een derde plek in de klasse B.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 7 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 13 uur geleden