Afbeelding

Promoot de Hanzedagen en maak kans op een VIP-Arrangement

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Kampen is de trotse gastheer van de Internationale Hanzedagen 2017 en wil dat graag laten zien. Daarom vind je in deze krant een poster met de vraag om deze voor je raam te hangen, zodat de hele stad Kampen bruist van de Hanzedagen. Bovendien maak je kans op geweldige prijzen! "Help jij mee om de Hanzedagen te promoten?"

Zo maak je kans op twee VIP-tickets ter waarde van 200 euro voor het concert van The Common Linnets op zaterdagavond 17 juni. Zing vanaf het VIP dek mee met bekende hits en geniet van smakelijke hapjes en verkoelende drankjes. Verder geven wij een dinerarrangement voor twee personen weg ter waarde van 150 euro voor een avondje culinair genieten in het pop-up restaurant aan de Nieuwe Markt op vrijdagavond 16 juni of zaterdagavond 17 juni.

Wat moet je doen?
De organisatie: "Knip de poster uit deze krant en zorg ervoor dat de poster vanaf 1 juni tot en met de Hanzedagen op een opvallende plek achter je raam hangt. Op woensdag 14 juni maken we de prijswinnaars bekend op onze facebookpagina Hanze2017. Dus like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen."

Zijn jullie er klaar voor?
"Je kunt er niet meer om heen, overal waar je kijkt is de stad versierd voor de Hanzedagen. We zijn er klaar voor en hebben er zin in! Het programma is helemaal rond en straks is overal in de binnenstad wat te zien en te doen. Van een internationale kunsttentoonstelling in zeecontainers tot een parade der zotten in het Prinsenkwartier en van een riddergevecht in het Stadspark tot knallende muziekoptredens op een podium in de IJssel. Nieuwsgierig? Kijk op hanze2017.nl voor het complete programma."