Afbeelding

Duiten voor Plastic

· leestijd 1 minuut Algemeen

Help mee de Hanzedagen schoon te houden en verdien Duiten voor je club!

Tijdens de Hanzedagen willen we de stad en haar omgeving graag schoon houden. Zoals met elk evenement wordt ook tijdens de Hanzedagen flink gegeten en gedronken op straat. Om het plastic en de blikjes van het andere afval te scheiden wil de VZK het beproefde concept 'Duiten voor bekertjes' tijdens de Internationale Hanzedagen inzetten.

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni hebben we twee pagodetenten in de binnenstad. Eén op het van Heutszplein en een in het Prinsenkwartier. Hier zamelen we plastic bekertjes, petflesjes en blikjes in! Vijf items in willekeurige combinatie leveren een Duit op plus een stempel op een stempelkaart. Met die stempelkaart kun je prijzen winnen. De Duiten komen ten goede aan de vereniging van keuze, de stempelkaart is voor degene die inlevert zelf.

Voor de bemanning van de tenten zoeken we nog vrijwilligers, die kunnen rekenen op een (kleine) vergoeding. (25 Duiten of €3,50 per gewerkt uur) In elke tent komen permanent drie mensen te staan, die regelmatig afgelost worden. Dit kunnen drie mensen van een vereniging zijn die wat extra Duiten willen verdienen, maar je kunt je ook individueel opgeven voor één of meerdere ploegen.

De tenten zijn geopend van 11.00 - 24.00 uur op de vrijdag en zaterdag en op zondag van 11.00 - 18.00 uur.
De diensten zijn van 11.00 - 15.30 uur, 15.15 - 19.30 uur en van 19.15 tot 24.00 uur voor de vrijdag en zaterdag en op zondag van 11.00 - 14.30 en van 14.15 - 18.00 uur.

Wil je langer dan één ploeg of zelf de hele dag staan laat dit dan weten. We delen in op volgorde van aanmelding. Voor consumptiebonnen wordt gezorgd en indien er dubbele diensten worden gedraaid staat er ook een maaltijd, passend bij het tijdstip van de dag, voor je klaar.

Aanmelden via nardus@vz-kampen.nl en voor meer informatie kun je bellen met 06 11086171

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 11 uur geleden