Afbeelding
Eigen foto

Jubileumexpositie Wouter Berns

Cultuur

KAMPEN – Vijfentwintig jaar kunstschilder, dat is een feestje waard. Een feestje in je eigen stad, met je (kunst)familie, je (kunst)vrienden en met een bijzondere expositie op een unieke plek: de Bovenkerk in Kampen.

In de straalkapellen van de kooromloop van het grootste monument van de stad worden meer dan 60 kunstwerken van Wouter Berns (1970) geëxposeerd. In het Venestraattransept van de kerk hangt en staat het werk van zijn kunstvrienden. Het is de eerste keer dat er op deze schaal een kunsttentoonstelling wordt gehouden in de Bovenkerk.

Bij deze expositie verschijnt de publicatie Story Painter, een kunstmagazine vol verhalende verbeelding. Het eerste exemplaar wordt bij de opening van de expositie aangeboden aan een bijzondere eregast. Story Painter is te koop bij de expositie, bij de boekhandel en is nu al te bestellen in de webshop van de uitgever: www.aerieauteurs.nl.

De expositie 'De omloop van de verbeelding' wordt geopend op zaterdag 10 juni rond 16.30 uur en is te zien tot en met 9 september 2017.

Openingstijden: dinsdag 13.00-16.30 uur, woensdag t/m vrijdag 10.00-16.30 uur, zaterdag 10.00-15.00 uur. De entree is gratis.