Afbeelding

Petstop viert 10-jarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Petstop bestaat tien jaar en viert dat zaterdag 10 juni met verschillende activiteiten. Daarnaast pakt de bloemen- en dierenspeciaalzaak van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 juni uit met diverse jubileumaanbiedingen.

Henk Wielink begon tien jaar geleden Petstop in IJsselmuiden. Tien jaar later vertelt hij dat er veel is veranderd. "Ons assortiment is fiks uitgebreid en de markt is veranderd. Je moet goed laten zien wat je in huis hebt door middel van een aantrekkelijke presentatie." Wat betreft dierenvoeding worden er steeds hogere eisen gesteld. Daardoor zijn er een aantal merken bijgekomen om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.”

Mensen weten Petstop uitstekend te vinden. Henk Wielink heeft in de loop der jaren een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Bij Petstop treft de klant een uitgebreid assortiment en kan men altijd rekenen op een goede service. Daarnaast staat het team van Petstop altijd voor de mensen klaar met een degelijk advies.

Petstop wil het 10-jarig jubileum graag met de klanten vieren en heeft daarom op zaterdag 10 juni een aantrekkelijk jubileumprogramma samengesteld. Zo kunnen mensen vanaf 11.00 uur genieten van een uitgebreide roofvogelshow op zo'n 100 meter naast de winkel op een groot grasveld (1600 vierkante meter) kan men van heel dichtbij de vogels bewonderen en mee op de foto. Vanaf 12.00 uur zijn er diverse workshops voor kinderen, zoals het in elkaar spijkeren van vogelhuisjes en creabea met de dames van de bloemenafdeling. Kinderen kunnen zich vermaken met het Vang en Winspel en een springkussen. Voor de hond en kat zijn er diverse activiteiten. Daarnaast is voedingsdeskundige Annelie de Jonge van FarmFood aanwezig. Zij kan met voedingsadvies diverse problemen bij uw hond of kat oplossen. Ook is er een kraampje aanwezig, waar bezoekers terecht kunnen voor een broodje kip of knakworst.

Petstop

Kraton 4 IJsselmuiden

(038) 420 45 88

www.petstop.nl