Afbeelding

Broekhuizen Keukens deelt prijzen uit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie jarig is trakteert. Onder dat motto heeft Broekhuizen Keukens afgelopen jaar het 90-jarig jubileumjaar gevierd. Naast spectaculaire kortingen voor de klanten was er voor de kinderen een kleurplatenactie georganiseerd. De opdracht was kleur of knutsel de tekening zo mooi mogelijk in.

Hieraan is ruimschoots gehoor aangegeven, de knutselwerken stroomden binnen. Vanwege de grote aantallen is er besloten om niet alleen een hoofdprijs uit te reiken maar ook nog een 2e, 3e, 4e en 5e prijs. Deze kleurplatenactie is mede mogelijk gemaakt door “Het Speelhuys Kampen”. De gelukkige prijswinnaars zijn geworden: Lydia, Marianne en Stefan Bruins, Anouk Wichers, Nathaniël van der Stege, Roy Eijsink en Rebekka Kaptijn.

Familiebedrijf Broekhuizen Keukens wil via deze weg van de gelegenheid gebruik maken om al hun klanten te bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 90 jaar. "Ook in de komende jaren hopen wij weer voor u klaar te mogen staan."

Binnenkort start Broekhuizen Keukens met een rigoreuze verbouwing. Door de komst van Tegelcentrum Dorgelo in het pand aan het Kleiland zal er in de komende maanden een multifunctioneel wooncentrum met verschillende afdelingen ontstaan, waaronder keukens, sanitair, pvc-vloeren, behang en tegels. Tijdens de verbouwing zullen er diverse showroomkeukens verkocht gaan worden om plaats te maken voor de nieuwste collecties in de vernieuwde showroom.

"Heeft u binnenkort verhuisplannen of gaat u verbouwen, kom dan gerust een keer een bezoekje brengen aan de showroom aan het Kleiland 1 in IJsselmuiden of bel voor het maken van een afspraak met tel: 038-3312831"

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 13 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 23 uur geleden