Afbeelding

Deltaruiters in de prijzen in De Wijk en Hattem

Sport

DE WIJK/HATTEM –Verschillende Deltaruiters zijn afgelopen weekeinde in de prijzen gevallen bij wedstrijden in De Wijk en Hattem.

Jenita Koetsier sprong met haar pony Joyce twee keer naar een eerste plek. In het eerste parcours, dat op stijl verreden werd, behaalde zij maar maar liefst 87.5 stijlpunten. Een tweede plaats was er voor Kim Spronk en haar pony Ashley.

Maxime van Dijk vertrok zaterdag met twee pony's naar het hippinksterconcours in Hattem. Met Coelenhage Parco verdiende ze een eerste en vierde plek in de klasse L1-D/E. Met Beukenoord's Baquebeau sleepte ze een eerste en derde prijs in de wacht in de klasse M1-D/E. Bij het springen legde Anna Holtland met haar pony Dexter beslag op een tweede en derde prijs in de klasse L-D.

Siebe ten Brummelhuis ging naar huis met drie prijzen. Met zijn pony Musafa won hij een tweede prijs. Met zijn pony Loxley kwam hij twee keer uit op een vierde plek. Jamie Boeve behaalde in de dressuurklasse B-A/B een derde plaats.

Eerder in de week deed Wendelie Flier mee aan een dressuurwedstrijd in Wezep. Zij pakte met haar paard Luna in de klasse B een tweede en vierde plek.