Afbeelding

De Boer, Van ’t Schip en Witschge in actie bij jubileumwedstrijd DOS

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN – Er valt komende zaterdag heel wat te genieten bij de jubileumwedstrijd tussen DOS Kampen en ex-internationals van Oranje (aanvang 19.00 uur). Zeker is al dat Ronald de Boer, John van ’t Schip en Richard Witschge zaterdag in actie komen in Kampen. Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt.

De wedstrijd is het hoogtepunt in het jubileumprogramma van DOS Kampen naar aanleiding van het 90-jarig jubileum. DOS treedt aan met verschillende bekende namen uit het roemruchte verleden van de club en spelers die nu in de hoofdmacht actief zijn. De selectie bestaat uit Nick Karel, Niels van Eekeren, Frank van Dijk, Hans van Dijkhuizen, Frank Koenderman, Cor van der Weerd, Martijn Barneveld, Leroy Krijn, Wim Snippe, Henk Nieuwenhuis, Jan Mulder, Guido Vlierhuis, Danny van der Bosch, Jan Okke Koers, Daniel van Warven, Gerald van den Belt en Twan Knul. Kaarten zijn zaterdag verkrijgbaar bij de kassa en kosten 4 euro voor de jeugd en 8 euro voor kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen. Na afloop is er een afterparty in de kantine met een DJ.

Afgelopen zaterdag werd er volop promotie gevoerd voor de jubileumwedstrijd. De Plantage werd voor een middag omgedoopt tot DOS-plein. Bij Sport-Inn konden mensen terecht voor de aanschaf van toegangskaarten voor de jubileumwedstrijd. Burgemeester Bort Koelewijn kreeg uit handen van Koos Kabboord de officiële wedstrijdposter overhandigd.

Overigens staat er komende zaterdag ook nog een andere jubileumactiviteit op het programma. Vanaf 10.00 uur wordt het Hanzetoernooi gehouden, een internationaal toernooi voor teams uit Nederlandse en Duitse Hanzesteden. Een dag eerder is er het 35+ en 45+ Toernooi voor DOS-teams. Het jubileumprogramma wordt op 24 juni afgesloten met de DOS-Dag.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 10 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden