Afbeelding

iDevice Plus nu 6 dagen in de week geopend

Partnerbijdrages

iDevice+ Kampen heeft als gevolg van de aanhoudende vraag naar kwalitatieve reparaties van iPhones en iPads besloten om per heden haar openingstijden te verruimen van 5 dagen naar 6 dagen per week.

“Vanwege de toegenomen vraag naar onze gecertificeerde iPhone & iPad reparaties hebben wij nu een 2de reparateur in dienst genomen en kunnen wij 6 dagen in de week de devices repareren.” aldus Gerben Bouwhuis. Ook de garantie regeling is sinds 1 juni verruimd van 3 naar 6 maanden, dit als gevolg van de hoge kwaliteit gebruikte onderdelen!

Naast de reparaties is er ook steeds meer vraag naar het complete assortiment refurbished iPhones en iPads welke veelal uit voorraad geleverd wordt. We zien een steeds verder toenemende vraag naar dit soort toestellen. Vooral sinds 1 mei toen de regelgeving omtrent de BKR registratie is ingegaan. Alle refurbished producten worden geleverd met minimaal 12 maanden garantie. Dus je hebt de zekerheid van een goed werkend product tegen een zeer scherpe prijs want t.o.v. nieuw scheelt het je al gauw 20 tot 25%.

Om de uitbreiding te vieren beidt iDevice gedurende de maand juni bij elke reparatie of aankoop van een toestel de klant een gratis tempered glass voor de iPhone.

Boek hier uw afspraak: Klaar terwijl u wacht!

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.