Afbeelding

Ook Wijnstekers, Konterman, Bosman en Paauwe bij jubileumwedstrijd DOS Kampen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN – Op Sportpark De Maten wordt op zaterdag 10 juni de wedstrijd tussen DOS Kampen en ex-internationals. Inmiddels zijn alle namen bekend. Eerder werd al bekend dat Ronald de Boer, Rob Witchge en John van ’t Schip hun opwachting maken in Kampen. Ook Bert Konterman, John Bosman en Bas Pauwe zijn zaterdag te zien op Sportpark De Maten. Ben Wijnstekers zal bij de ex-internationals fungeren als bondscoach.

Op zaterdag 10 juni speelt een divers gezelschap van huidige en oud-selectiespelers van DOS Kampen tegen ex-internationals van de KNVB. De wedstrijd wordt gehouden naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van DOS Kampen.

De wedstrijd van komende zaterdag biedt een mooie gelegenheid om oranjehelden van vroegere tijden aan het werk te zien. De ex-internationals spelen nog maar sporadisch hun wedstrijden. Er wordt gespeeld in wisselende samenstellingen.

De selectie bestaat uit Rob Witschge, John van ’t Schip, Ronald de Boer, Bert Konterman, Dennis Gentenaar (keeper), John Bosman, Marc van Hintum, Martijn Meerdink, Orlando Engelaar, Patrick Paauwe, Romano Dennenboom, Theo Lucius en Ugur Yildirim. DOS Kampen heeft de toezegging gekregen dat in ieder geval deze spelers naar Kampen komen.

Nick Karel, Niels van Eekeren, Frank van Dijk, Hans van Dijkhuizen, Frank Koenderman, Martijn Barneveld, Leroy Krijn, Wim Snippe, Cor van der Weerd, Henk Nieuwenhuis, Guido Vlierhuis, Jan Mulder, Danny van den Bos, Jan Okke Koers, Daniël van Warven, Gerarld van den Belt, Twan Knul en Julian de Ruiter vormden de selectie van DOS.

De wedstrijd begint om 19.00 uur.