Afbeelding
socialimpactdayzwolle

Verkiezing Sociaal Ondernemer Overijssel

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Tijdens Social Impact Day Zwolle op 28 september wordt de Social Impact Award uitgereikt aan een Overijsselse onderneming die economische en maatschappelijke meerwaarde creëert, of hier een veelbelovend plan voor heeft dat al deels gerealiseerd wordt.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van en een advies- en coachingtraject. Gedeputeerde Eddy van Hijum zal de Social Impact Award uitreiken.

De prijs is bedoeld als stimulering voor ondernemers die door hun bedrijfsactiviteiten (gaan) bijdragen aan maatschappelijke impact. De prijs is bedoeld om deze ondernemer te faciliteren en stimuleren om haar activiteiten uit te breiden, het verdienmodel te versterken of de maatschappelijke impact te vergroten.

Ondernemingen uit Overijssel die actief en aantoonbaar bijdragen aan een meer sociale en circulaire economie en die bovendien in staat zijn om winst te maken, kunnen zich aanmelden voor de Social Impact Award. Aanmelden kan tot 1 augustus via http://socialimpactdayzwolle.nl/award

Een jury bestaande uit gedeputeerde Eddy van Hijum, Windesheim lector Social Entrepeneurship Heico van der Blonk en ondernemer Jacco Vonhof van Novon Schoonmaak en VNO-NCW beoordeelt alle inzendingen en maakt 15 september de top 3 bekend. Op 28 september wordt de winnaar bekend worden gemaakt.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 4 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Vermiste vrouw in Emmeloord mogelijk op de bus gestapt naar Kampen 112 23 apr, 15:08
Hoogwater langs het Zwarte Water bij Genne, 28 december 2023.
Nieuw project over Overijsselse watersnoodramp van 1825 Algemeen 23 apr, 14:09
Van links naar rechts: Johan van Heerde van KIJG, wethouder Richard Boddeus, burgemeester Eddy Bilder en Henk Leidekker. Op de achtergrond voorzitter Gerrit Visscher van KIJG.
Record aantallen jonge paling in Kampen en Zwartewaterland Algemeen 23 apr, 14:03