Afbeelding
Fred Sollie

Hanzecongres in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Water verbindt. Het Hanzeverbond bewijst dat als geen ander: al eeuwenlang verenigen, verrassen en versterken we elkaar. Die traditie zet Kampen vol ambitie voort. Op vrijdag 16 juni organiseert de provincie Overijssel in de stad het Hanzecongres.

Het Hanzecongres maakt deel uit van de Internationale Hanzedagen. Water vormt de verbindende factor. Waar het water ons in de middeleeuwen vooral naar handel dreef, bekijken we het thema tijdens het congres in een veel breder perspectief. U hoort, ziet en beleeft hoe de IJssel-Vechtdelta op het gebied van economie, waterveiligheid en klimaat met het water meebeweegt. Ook de topsectoren van de regio Zwolle komen uiteraard voorbij.

Horen, zien, beleven
Het Hanzecongres is dé plek om internationale ondernemers te ontmoeten, bestuurders te leren kennen en partnerschappen aan te gaan, zodat ontwikkelingen op het gebied van economie, waterveiligheid en klimaat in een stroomversnelling raken. Tijdens het programma wordt volop gelegenheid geboden om te netwerken. En na afloop kunt u samen met relaties van Kampen genieten. De stad laat zich tijdens de Internationale Hanzedagen van zijn mooiste kant zien.

Van ondernemer tot bestuurder
Bent u ondernemer, bestuurder of ambtenaar in een Hanzestad? Heeft u iets met watergebonden economie, waterveiligheid of klimaat? En wilt u kennismaken met de topsectoren van de regio Zwolle? Dan mag u het Hanzecongres niet missen. Bent u vaste bezoeker van het IJssel-Vechtdelta-congres of gaat u elk jaar naar de IJsselmeertop? Het Hanzecongres vervangt deze evenementen, dus ook voor u is deze dag zeker de moeite waard.

U kunt het plenaire programma namelijk aanvullen met een Hanzeroute naar keuze. Zo stelt u uw eigen dag samen. Aanmelden kan HIER.