Afbeelding

Activiteiten bij Boer tijdens Tractor Oldtimerdag

Partnerbijdrages

Zaterdag 17 juni 2017 is het weer zover; de jaarlijkse Tractor Oldtimerdag. Er is er van alles te beleven in en rondom Boer Staphorst. Op het terrein naast het bouw- en woonwarenhuis zijn de klassieke en luid ronkende tractoren te bekijken. Maar er is nog veel meer!

In de winkel zijn er ook leuke activiteiten te beleven. Zo maakt de barbecuespecialist lekkere hapjes op de barbecue en is er een klompenmaker aanwezig. Verder kunt u vers gebakken kniepertjes kopen voor het hulpproject Gambia ‘Samen Sterk’.

VELUX advies
Daarnaast zijn de specialisten van VELUX weer aanwezig na het succes van het VELUX huis tijdens het voorjaarsevenement. Onder het genot van een kopje koffie van een echte barista vertellen de specialisten over de nieuwste producten van VELUX. Altijd al meer natuurlijk licht in huis willen hebben? Dan is een dakkapel of lichtkoepel een goede oplossing. Zoals de nieuwe dakkapel serre en de lichtkoepel gemaakt van gebogen glas. Maar u kunt er ook terecht voor vragen over andere VELUX producten.

Tijdens deze dag gelden verschillende kortingsacties van VELUX en kunt u bij Boer een slinger geven aan het rad en daarmee je eigen korting draaien.

Genoeg redenen om zaterdag 17 juni een kijkje te nemen bij Boer! Meer informatie vindt u op: www.boer-staphorst.nl/tractor-oldtimerdag-17-juni-2017

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17